úterý 20. ledna 2009

Hodnocení kurzů

Dobrý den,
chtěl bych všechny absolventy mých kurzů požádat o zaslání emailu nebo komentáře (klidně anonymního - nebojte se :) ) s hodnocením uplynulých kurzů. Chtěl bych vědět, co se vám na nich líbilo, nelíbilo, jaká témata vás bavila, jaká byla naopak nudná a co nového byste se chtěli ještě dozvědět, zda vám chybí v nabídce U3V nějaký počítačový kurz, prostě chci vědět všechno. Předem moc děkuji za vaše odpovědi a čas.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já byl velmi spokojený, prošel jsem věci,které jsem znal jen velmi málo,nebo vůbec. Člověk v mých letech se má v práci na počítači stále co učit. Rád bych pokračoval. Doubek

Ol2807 řekl(a)...

Byla jsem také hodně spokojená. Hodiny měly spád, vědomosti do nás rychle padaly, ale ráda bych pokračovala dál. Chybělo ještě zmínit se o nahrávání a zpracování videa, ať digikamerou, nebo foťákem. Logicky by to i odpovídalo. IV. semestr by se rovnal ukončení a v dalším dvouletém cyklu mohli začátečníci začít I. semestrem. Řeháčková

mhodLabe řekl(a)...

Absovoval jsem v letním semestru kurz pro pokročilé. Musím se přiznat, že je stále co se učit. Databázové fce Excelu jsem ani po dlouhém používání neznal. Byl to pro mne přínos. Zato PowerPoint není moje parketa. Nemám pro něj využití. Jelikož je Acces úkrok stranou, jsem velmi spokojený s Excelem.
O Multimedíích krátce. Nemám ani zbla výtvarného citu, proto jsem svůj foťák koupil v dubnu 08. Těšil jsem se na zpracování videa, ale na to nedošlo. I toho audia mohlo být více.
Mrzí mne že se neuskuteční MM2, opakování MM1 by pro mne nebylo přínosem. VT mi bude v letním semestru chybět.